Vuoden 2021 parhaat pelit valittiin – tässä ovat Pelaajan lukijaäänestyksen tulokset

Pelaaja.fin lukijat antoivat omat äänensä vuoden 2021 suosikkipeleilleen.

13.1.2022 10:38

Pelaaja-lehden toimitus teki omat vuoden peli -valintansa nyt kaupoissa olevassa tammikuun numerossa, mutta myös Pelaaja.fin lukijakunta on antanut oman painavan sanansa kuluneen vuoden parhaiden pelien metsästyksessä.

Sivuston lukijat pääsivät äänestämään omia valintojaan vuodenvaihteen tietämillä järjestetyssä kyselyssä, jonka tulokset ovat viimein selvillä. Tänä vuonna voittajasta ei jäänyt epäselvyytä, sillä suurimman äänisaaliin haali Capcomin kauhuseikkailu Resident Evil Village, jolle kertyi 20,5 prosentin äänienemmistö.

Hopeasijalle nousi Nintendon ja MercurySteamin vauhdikas kaksiulotteinen Metroid Dread -seikkailu. Kolmanneksi ylsi vuorostaan Playground Gamesin ja Microsoftin aurinkoinen Forza Horizon 5 -kaahailu.

Kyselyssä lukijoita pyydettiin antamaan äänensä kolmelle pelille listalta, johon toimitus oli esikarsinut ehdokkaiksi vuoden suurimpien nimikkeiden lisäksi kaikki Pelaaja-lehden viime vuoden arvosteluissa vähintään 7 pistettä saaneet uudet pelit. Myös listalta puuttuvia omia suosikkejaan saattoi äänestää avoimen vaihtoehdon kautta.

Vuoden peli 2021 -lukijaäänestyksen kärkiviisikko:

  1. Resident Evil Village (20,5% äänistä)
  2. Metroid Dread (14,5% äänistä)
  3. Forza Horizon 5 (12,7% äänistä)
  4. Returnal (11,8% äänistä)
  5. It Takes Two (10,5% äänistä)

Toimitus kiittää kaikkia kyselyyn osallistuneita!

Lisää luettavaa