Suuri ja avoin Meksiko kutsuu – Forza Horizon 5 kaahailee loppuvuodesta

Forza Horizon 5 paljastettiin pelikuvna kera Xboxin E3 2021 -lähetyksessä.

13.6.2021 20:17

Microsoft paljasti E3 2021-lähetyksessään Forza Horizon 5 -kaahailunsa, joka julkaistaan 9. marraskuuta Xbox Seriesille, Xbox Onelle, pc:lle ja Xbox Game Passiin.

Avoimen maailman ajofestivaali suuntaa tällä kertaa aurinkoiseen Meksikoon, josta povaillaan sarjan tähän asti suurinta ja vaihtelevinta pelialuetta. Se pitää sisällään niin aavikoita, viidakoita, historiallisia kaupunkeja, kadonneita raunioita, rantoja, kanjoneita kuin lumisen tulivuorenkin, joissa säänvaihtelut ja myrskyt pääsevät valloilleen.  Tuttuun tapaan menopelejä voi rukata lukuisilla osilla ja varusteilla.

Mukana on jälleen tarinatehtäviä ja yhteispelaamista yliampuvissa haasteissa, joihin luvataan enemmän sosiaalisia elementtejä kuin sarjan aiemmissa osissa. Horizon Open- ja Horizon Tour -tiloissa pelaajat pääsevät kokemaan parhaita paloja sarjan aiemmista verkkokokemuksista ja kokoontumaan yhteiskisoissa muiden pelaajien Drivatar-tekoälyjä vastaan. Horizon Arcadessa vuorostaan tartutaan pikaisesti villeiksi kuvailtuihin haasteisiin ja minipeleihin.

Forza Horizon 5:stä julkaistaan perusversion ohella Deluxe- ja Premium-versiot, joista jälkimmäisen ostajat pääsevät peliin käsiksi jo marraskuun 5. päivä.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa