Yllätyshahmoja, henkiä ja pelitiloja – Super Smash Bros. Ultimaten viimeiset suuret paljastukset

Ken Masters ja muut viimeisen Smash Bros. Ultimate -lähetyksen julkistukset.

1.11.2018 16:18

Nintendo esitteli joulukuussa ilmestyvää Super Smash Bros. Ultimate -mätkintäpeliä viimeisen kerran ennen pelin julkaisua. Kuten odotettua, tämänpäiväinen pelille pyhitetty Nintendo Direct -lähetys esitteli pelin viimeiset pelattavat hahmot ja pelimuodot.

Viimeiset kaksi hahmolisäystä massiiviseen taistelijakaartiin ovat Street Fighter -sarjan Ken Masters, joka toimii mukana jo olevan Ryun niin sanottuna Echo-hahmona, sekä Incineroar-pokémon. Peli kuitenkin saa julkaisun jälkeen viisi lisäsisältöhahmoa, ja pelin ennakkotilanneet ja varhaisostajat saavat myöhemmin pelin julkaisun jälkeen bonushahmona Mario-peleistä tutun piraijakasvin.

Pelin tuottaja Masahiro Sakurai kertoi, että lisähahmojen kehitystä ei ole vielä aloitettu, eikä niillä ole julkaisuaikataulua. Lisähahmoille kuitenkin kerrottiin hinnaksi noin kuusi euroa kappale, ja hintaan lukeutuu myös hahmon kenttä ja sekä musiikkia. Kausipassille paljastettiin hinnaksi noin 25 euroa.

Lähetys esitteli myös ennakkoon vihjailtua Spirits-järjestelmää. Kerättävien pystien sijaan pelaajat keräävät eri videopelihahmojen henkiä, joilla voi kasvattaa taistelijansa voimasuhteita ja erikoiskykyjä erityisissä Spirit Battle -yhteenotoissa. Henget on jaettu neljään eri voimatasoon, ja niistä jokainen erikoistuu kivi-sakset-paperi -tyylisesti joko hyökkäykseen, tartuntaan tai suojautumiseen.

Viimeinen suurempi julkistus oli pelin seikkailumoodi World of Light, jossa Spirit-järjestelmä tuntuisi olevan keskeisessä osassa. Sen esittelyn voi alla olevasta videoryppäästä.

Super Smash Bros. Ultimate julkaistaan Switchille 7. joulukuuta. Koko Nintendo Direct -lähetyksen voi katsoa täältä.

Lisää luettavaa