Wolfenstein: ET -kehittäjien uusi ilmaisräiskintä nimettiin uudelleen – taas

Alkujaan Dirty Bombina tunnettu ilmaisräiskintä Extraction on taas Dirty Bomb. Ja ilmeisesti nimen on tarkoitus nyt myös pysyä ainakin julkaisuun asti.

26.5.2014 16:15

Brittiläisen Splash Damage -studion uusin ilmaisräiskintäpeli Extraction on nimetty jälleen kerran uudelleen. Jatkossa peli tulee kantamaa nimeä Dirty Bomb, jollaisena se tunnettiin alkujaan jo vuonna 2012, kun peli julkistettiin.

– Nexon America ja Splash Damage ovat muuttaneet tulossa olevan verkkoräiskintänsä nimen Extractionista Dirty Bombiin sovittaakseen sen paremmin yhteen pelin uniikin persoonalisuuden kanssa. Yhtiö lupaa, että tämä on ”aika varmasti” viimeinen kerta, kun pelin nimi vaihtuu ennen julkaisua, Splash Damage kertoo tiedotteessaan.

Viimeksi Dirty Bombin nimi laitettiin uusiksi viime heinäkuussa, jolloin Slash Damage kertoi alun alkaenkin kutsuneensa peliä nimellä Extraction. Peli kuitenkin ehdittiin ensin julkistamaan Dirty Bombina, sillä kehittäjiä huolettivat tekijänoikeusyksityiskohdat.

Kirjoitushetkellä Dirty Bomb elää suljettua beetavaihettaan, johon Splash Damage pyrkii saamaan lisää pelaajia mukaan piakkoin. Tiimi- ja tavoitepohjaiseen räiskintään voi hakeutua mukaan pelin kotisivujen kautta.

Menneiltä vuosilta monet tuntenevat Splash Damagen parhaiten esimerkiksi Wolfenstein: Enemy Territorysta, Brinkista ja Batman: Arkham Originsin moninpelistä.

Lähde: Splash Damage

Lisää luettavaa