Uusi Taru sormusten herrasta -massiivimoninpeli saapuu teknologiajätti Amazonilta

Amazon on lyöttäytynyt mukaan uuden Taru sormusten herrasta -verkkopelin kehitykseen.

10.7.2019 15:43

Syksyllä vähin yksityiskohdin julkistettu uusi Taru sormusten herrasta -verkkopeli on saanut lisää kehitysvoimaa taakseen. Jo aiemmin vahvistetun kiinalaisyhtiö Leyoun ohella projektiin on liittynyt mukaan verkkokauppajätti Amazonin oma pelinkehitysosasto, joka auttaa tuomaan pelin niin pc:lle kuin konsoleille maailmanlaajuisesti.

Uudella pelillä ei ole tekemistä Amazonilla parhaillaan työn alla olevan Taru sormusten herrasta  -televisiosarjan kanssa, vaan se hakee pohjansa suoraan nimenomaan J.R.R. Tolkienin kirjatrilogiasta. Tarkoituksena sen olisi olla ilmaiseksi pelattava massiivimoninpeli, mitä ikinä se tässä tapauksessa tarkoittaakaan.

Alunperin siipikarjateollisuuden puolella vaikuttanut Leyou omistaa nykyisin niin Warframe-kehittäjä Digital Extremesin, brittiläisen verkkopelikehittäjä Splash Damagen kuin kalifornialaisen pelijulkaisija Athlon Gamesin. Jälkimmäiseksi mainitun kerrottiin ainakin vielä syksyllä olevan osa Taru sormusten herrasta -projektia.

Jo pidemmän aikaa Amazon on työstänyt myös massiivimoninpeli New Worldia. Siinä tarkoituksena olisi selviytyä fantasiasävytteisessä 1600-luvun Amerikassa.

Parhaillaan olemassa on jo Taru sormusten herrasta -aiheinen massiivimoninpeli The Lord of the Rings Online. Nykyisin ilmaispelimalliin myöskin luottava peli debytoi alunperin pc:llä jo vuonna 2007.

Lähde: Amazon Game Studios

Lisää luettavaa