Uusi taistelija liittyi Guilty Gear Xrdin mätkintäkarkeloihin – nappaa ilmaiseksi vielä kun voit

Guilty Gear Xrdin uusimpaan Revelator-versioon jo tovin ajan lupailtu Dizzy-hahmo on julkaisu viimein virallisesti. Hahmo on rajoitetun aikaa napattavissa peliin myös ilmaiseksi.

20.7.2016 22:19

2D-taistelupeli Guilty Gear Xrdin viimeisin versio Revelator on saanut uuden taistelijan riveihinsä. Tästä viikosta alkaen pelaajat ovat voineet imutella peliinsä sarjan aiemmista osista jo tutun Dizzy-taistelijan, joka päätettiin lisätä Guilty Gearin uusimpaan inkarnaatioon Japanissa viime vuonna järjestetyn faniäänestyksen seuraamuksena.

Normaaleissa olosuhteissa Dizzyn olisi tarkoitus olla maksullinen lisähahmo peliin. Kuitenkin aina ensi maanantaihin asti pelaajilla on mahdollisuus käydä nappaamassa hahmo haltuunsa ilman minkäänlaista lisäveloitusta niin PlayStation 4:lle kuin PlayStation 3:llekin.

Toiminnassa Dizzyn voi nähdä uusimmassa Guilty Gear Xrd -videossa. Samainen pätkä esittelee myös peliin lähitulevaisuudessa saapuvaa Digital Figure -tilaa, jossa pelin hahmomalleja pääsee ihastelemaan läheisemmin taistelujen ulkopuolella.

Lähde: PQube (Twitter)

Lisää luettavaa