PlayStation 4:lle yksinoikeudella matkaava Wattam on outouden juhlaa – katso vaikka itse

Viimeisimmästä Katamari-pelistä on kulunut jo tovi, mutta se ei tarkoita, etteikö sarjasta tuttu Keita Takahashi tykkäisi edelleen tehdä erikoisia pelejä.

31.5.2015 21:57

Katamari Damacyn luoneen Keita Takahashin uusin peli Wattam tulee epäilemättä olemaan jälleen erikoinen tapaus. Mikäli tätä ei jostain syystä uskonut vielä miehen aiempien pelien perusteella, on asiasta saapunut antamaan varmuuden reilut kaksi minuuttia pitkä pelikuvavideo uutukaisesta.

Yksinoikeudella PlayStation 4:lle matkalla oleva Wattam on eräänlainen kuvitelma siitä, mitä tapahtuisi, jos lasten lelut heräisivät henkiin. Idea peliin syntyi aikoinaan Takahashin ja tämän tyttären leikeistä ja nyt peli onkin ollut kehitteillä jo parisen vuotta.

Wattam on ainakin toistaiseksi saapumassa yksinoikeudella PlayStation 4:lle. Pelin kehitys tapahtuu amerikkalaisessa Funomena-studiossa, jonka vuonna 2013 perustivat Journeyn luoneella Thatgamecompanylla vaikuttaneet Robin Hunicke ja Martin Middleton. Viimeksi studio esitteli laajemmalle yleisölle peliään joulukuisessa PlayStation Experience -tapahtumassa.

Lisää luettavaa