Nyt se on virallista: Dead Island 2 esiteltiin uudelleen kaikkien näiden vuosien jälkeen – myös julkaisupäivä tiedossa!

Pitkään odotettu zombipeli uudelleenpaljastettiin.

25.8.2022 14:07

Kahdeksan vuotta sitten ensimmäistä kertaa paljastettu zombihurjastelu Dead Island 2 on saanut vihdoin ja viimein julkaisupäivän. Zombeja mätkitään menemään 3. helmikuuta 2023 alkaen.

Deep Silver Dambuster Studiosin harteille siirtynyt verilöyly uudelleenpaljastettiin Gamescom Opening Night Live -tapahtumassa, jossa pelistä nähtiin niin animoitu kuin pelimoottorilla rullaava traileri.

Los Angelesiin, jota kehittäjät kutsuvat vitsikkäästi Hell-A:ksi, sijoittuva hurmeinen ilottelu kertoo perinteikkään tarinan zombin puraisemasta pelattavasta hahmosta, joka lähtee selvittelemään zombi-invaasion alkuperää. Purema ei kuitenkaan muuta hahmoa aivoja himoitsevaksi laahustajaksi, vaan pikemminkin vahvistaa immuunia pelaajaa.

Kehittäjät lupailevat pelin tarjoavan veristä ja brutaalia lähitaisteluaseisin pohjautuvaa kamppailua, jossa ei säästellä. Tahdotpa sitten silputa, paiskata, polttaa tai repiä, ovat kaikki nämä mahdollisia tapoja lihan mureuttamiseen.

Tarjolla on kuusi pelattavaa hahmoa, joista jokaisella on oma persoonallisuutensa ja omat repliikkinsä. Jokaisen hahmon kykypuun pystyy päättämään itse ja ellei valinnat innosta, voi ne nollata ja rakentaa kykypuun uuteen uskoon. Tuttuun tapaan peliä pääsee naputtelemaan jopa kolmen pelaajan voimin, mutta zombikatrasta pystyy harventamaan myös itsekseen.

Dead Island 2 julkaistaan PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle, Xbox Onelle, Xbox Seriesille ja pc:lle Epic Games Storen kautta 3. helmikuuta. Pelin ennakkotilaukset ovat käynnistyneet ja tarjolla on kolmea eri versiota aina Day One -kopiosta keräilijöille suunnattuun Hell-A-versioon.

Lähde: Dead Island

Lisää luettavaa