Nintendo on jälleen julkaissut perjantain kunniaksi kolme uutta peliä Wiin Virtual Console -palveluun. Vanhan koulukunnan klassikkojen rynnistyksen aloittaa alun perin NESillä nähty Ice Climber, jossa vasaralla varustettu eskimo pyrkii nousemaan vaarallisen vuoren huipulle. Peli on 500 pisteen hintainen.

ic.jpg

Tämän viikon paluuta 1980-luvulle jatkaa legendaarinen NES-peli Teenage Mutant Ninja Turtles. Myös 500 pistettä maksavassa pelissä ninjakilpikonnien tehtävänä on puhdistaa kotikaupunkinsa pahamaineisista rikollisista viidessä laajassa kentässä. Pelihahmoa voi vaihtaa kesken tehtävän, mistä on hyötyä, sillä sankareilla on omat vahvuutensa.

tmnt.png

Viikon kolmas Virtual Console -julkaisu on kaikkien selviytymiskauhupelien äiti Splatter House. Turbografxilla nähdyssä pelissä sankari yöpyy tyttöystävänsä kanssa karmivassa kartanossa myrskyn takia. Seuraavana aamuna tyttö on kadonnut, ja sankarilla on päässään supervoimia sisältävä jääkiekkokypärä. 600 pisteen hintaisessa pelissä pelaajan on selviydyttävä kartanon kauhuista ja pelastettava tyttöystävänsä.

splatterhouse.jpg

Virtual Consolen tarjonta kattaa tällä hetkellä 65 peliä.

Lisää luettavaa