Lukijat ovat puhuneet.

God of War -peleistä kovin on nyt kruunattu. Kunnian ansaitsee vuoden 2010 God of War III, joka ansaitsi 39 prosenttia kyselyn äänistä. Kovana kakkosena esiin nousi vuoden 2018 God of War, joka aloitti sarjan uuden, norjalaiseen mytologiaan pohjaavan tarinankaaren. Peli keräsi 29 prosenttia äänistä.

Kolmanneksi äänestyksessä nousi uunituore God of War Ragnarök, jota Pelaajakin on kerennyt jo kehumaan vuolaasti. Uutuuspeli vastaanotti 12 prosenttia kyselyn äänistä.

Vähemmille äänille jäi sen sijaan alkuperäinen God of War yhdeksän prosentin kannatuksellaan ja pelin jatko-osa God of War II kahdeksan prosentin tuloksella. Chains of Olympus, Ghost of Sparta ja Ascension keräsivät sen sijaan kukin vain yhden prosentin äänet.

Mikä seuraavista God of War -peleistä on suosikkisi?

God of War 9 %
 
God of War II 8 %
 
God of War: Chains of Olympus 1 %
 
God of War III 39 %
 
God of War: Ghost of Sparta 1 %
 
God of War: Ascension 1 %
 
God of War (2018) 29 %
 
God of War Ragnarök 12 %
 
Ääniä yhteensä: 601
 
Osa äänestäjistä innostui myös kommentoimaan valintojaa. Alla muutama nosto alkuperäisen jutun kommenttiosiosta.
 
Kolmas. Muunmuassa uusilla aseilla, uudenlaisella tartuntakyvyllä ja isompien petojen hallintakyvyllä höystetty taistelusysteemi oli hiottu huippuunsa. Jopa yleensä inhoamiani QTE kohtia oli parannettu sijoittamalla nappienkuvat samoille puolille ruutua, jossa ne ohjaimessa sijaitsivat, PhceeTherion sanailee.
 
– Itselleni alkuperäinen Kratos oli jotenkin epämiellyttävä hahmo (mikä oli kai tarkoituskin). Olen pelannut vain ekan viikinkiosan ja tämä on eräitä suosikkipeleistäni ja samalla Kratoksesta on tullut eräs lempihahmoistani, Sundance Kid toteaa.
 
– God of War fanina, ehottomasti oma suosikkini on God of War 3, koska eeppinen ja periaatteessa kaikki loppuu siihen, mahtava loppuhuipentuma. Ainoa osa mitä en ole vielä pelannut, on Ascension, euronjuusto kehuu.
 
– Valinta on vaikea, koska pidän kolmatta ja vuoden 2018 peliä parhaimpina, mutta ne ovat kovin erilaisia. Ehkä kolmonen on oudolla tavalla nykypäivänä virkistävämmän tuntuinen: tehdään rehellisen ylilyötyä äksöniä, jossa ei edes yritetä luoda hahmolle syvempää motiivia ja tarinaa kuin kostonhimoisuus, vesinokkaeläin tuumii.
 
Suuret kiitokset kaikille kyselyssä äänestäneille! Lisää kommentteja ja perusteluja voi lukea alkuperäisen kyselyuutisen kommenttiosiosta.

 

Lisää luettavaa