Saints Row –sarja on saamassa uudelleenkäynnistyksen, minkä innoittamina Pelaaja.fin lukijakunta äänesti kuluneen viikon aikana Saints Row -suosikkipeliään.

Kyselyyn osallistui yhteensä 391 vastaajaa, joista 51 prosentin enemmistö kruunasi voittajaksi sarjan kolmannen osan, Saints Row: The Thirdin. Hopeasija päätyi Saints Row 2:lle 34 prosentin kannatuksella ja pronssisija Saints Row IV:lle 11 prosentin kannatuksella.

– Kolmonen ei ihan vielä ollut liian yliampuva ja sen PC-versio on ylivoimaisesti parempi, kuin kakkosen, niin kolmonen on minun valintani, Rabbitman perusteli avoimissa kommenteissa.

– Vaikka pidänkin enemmän uusimpien pelien hulluttelusta sarjasta parhaiten on jäänyt mieleen kakkososa. Muistaakseni tämäkin peli sisälsi itseeni toimivaa huumoria, kuten Gat taisi kysäistä ”oletko muuttanut hiustyyliäsi” kun olin vaihtanut protagonistin sukupuolta ykkösestä, kertoi vuorostaan Angel of Death.

Saints Row IV. Supervoimilla pelleily ja niiden yhdisteleminen uusien ja vanhojen aseiden kanssa jo itsessään oli hauskaa, mutta lisätään tähän vielä joukko vanhoja Saints Row -hahmoja, runsaasti nostalgisia kulttuuriviittauksia ja sarjan parhaimman sivuhahmon henkiinherättäminen yllättävän nokkelalla tavalla sisältävä tarina – sekä sarjan paras pahis (oma mielepide) Zinyak, niin paketti on kasassa, tunnelmoi Brutal1ty.

Tämän viikon kyselyssä vuorostaan udellaan, millä vaikeustasolla aloitat uuden pelin pelaamisen. Vastata voi kuluvan viikon aikana joko Pelaaja.fin etusivulla tai vaikkapa täällä.

Mikä on paras Saints Row -peli?

Saints Row 4 %
 
Saints Row 2 34 %
 
Saints Row: The Third 51 %
 
Saints Row IV 11 %
 
Ääniä yhteensä: 391

 

Lisää luettavaa