Lukijat ovat puhuneet: Lähestulkoon kaikki ostavat tai aikovat ostaa Red Dead Redemption II:n

Pelaajalehti.comin viime viikon kysymyksen tulokset ovat selvillä. Näin moni aikoo hankkia Red Dead Redemption 2:n.

29.10.2018 12:54

Viime viikko oli Red Dead Redemption 2:n julkaisuviikko, joten Pelaajalehti.comin viikon kysymys oli luonnollisesti RDR2-aiheinen. Koska kyseessä on ehdottomasti vuoden odotetuin peli, päätimme udella, kuinka moni tarkalleen aikoo hankkia Rockstarin uusimman luomuksen.

Kiinnostus peliä kohtaan on suorastaan ylitsevuotavaa, sillä kyselyyn vastasi yhteensä 1719 ihmistä. Heistä vain vaivaiset 12 prosenttia ilmoitti, ettei peli kiinnosta lainkaan. 17 prosenttia vastaajista ei aio hankkia peliä, ellei se ilmesty pc:lle, mikä alkaa sekin näyttämään aina vain todennäköisemmältä.

Tarkat tulosjakaumat voi katsastaa ohesta.

Red Dead Redemption 2 ilmestyy tämän viikon perjantaina. Aiotko hankkia pelin?

Kyllä, ennakkotilattu jo 33 %
 
Kyllä, ostan julkaisupäivänä 13 %
 
Kyllä, mutta myöhemmin 25 %
 
En, ellei se ilmesty myöhemmin pc:lle 17 %
 
En, peli ei kiinnosta 12 %
 
Poimintoja lukijakommentiesta:
 
– Tilattu etukäteen ja hankittu töllö, pelikone ja äänilaitteet sitä varten. Vielä täytyy hankkia parempi laiskanlinna ja eväät viikonlopuksi, hehkutti Capt. Linssi.
 

– Kyllä, mutta myöhemmin. Katsotaan myöhemmin. Mahdollinen PC-versio tietenkin kiinnostaisi, mutta odotanko vuotta tai useampaa, niin tuskin. Varmaankin jouluksi voisi ostaa itselle. Onhan tässä pari peliä vielä pelaamatta, tuumi Pohjalaane.

– Ennakkotilattu PSN:stä että varmasti pääsen pelaamaan heti aamusta. Ainoa kysymys, jolla on väliä tässä vaiheessa on pelityylillä; lähdenkö haahuilemaan vai yritänkö hoitaa ensin tarinan, niin spoilerit eivät olisi suuri ongelma enää, kirjoitti Monco Carser.

 
En, peli ei kiinnosta. Yli 60 h pitkää peliä, jota ei saa edes otettua mukaan Onnibussiin (Switch), ei vain millään tapaa kiinnosta ostaa. Eivätpä tällaiset fotorealistiset pelit ole muutenkaan yli kymmeneen vuoteen kiinnostaneet, pamautti Hayarigami.
 
***

Vastaa tämän viikon kysymykseen täällä!

Lisää luettavaa