Capcom on tarjonnut uuden katsauksen viime Gamescom-messuilla yllättäen paljastettuun Remember Me -peliinsä. Osana Tokyo Game Show -tapahtumaa julkaistussa uudessa videossa peliä kehittävän Dontnod Entertainmentin luova johtaja Jean Max esittelee teoksensa taisteluosuuksien perusmekaniikkoja.

Kummasteltavaa taisteluissa vaikuttaisikin piisaavan. Perinteisen nappien hakkaamisen ohella pelissä päästään nimittäin kehittelemään erilaisia hyökkäysketjuja niin sanotun Combo Labin avustamana.

Mekaniikkaa käyttämällä pelaajat voivat vaikuttaa sekä hyökkäyksiensä pituuteen että niistä ilmaantuviin vaikutuksiin. Osaksi hahmonsa iskuja voi esimerkiksi liittää lyönnistä aktivoituvan parannuskyvyn, jos vaikkapa lisävoimalle ei ole tarvetta.

Peruskomboja tuetaan lopetusliikkeillä sekä erilaisilla erikseen aktivoitavilla erikoisiskuilla. Jälkimmäisten avulla vihollisia voi esimerkiksi rampauttaa kerralla useampia, mutta niiden käyttö vaatii taktista silmää kykyjen tarvitseman jäähtymisajan johdosta.

Lisätietoja taisteluista on tarkoitus jakaa vielä lähiaikoina. Tuolloin Dontnodin on luvattu esittelevän tarkemmin pelin erilaisia vihollistyyppejä.

Remember Me nähdään näillä näkymin ensi vuoden toukokuussa. Peli tunnettiin alkujaan Adrift-nimisenä PlayStation 3:n yksinoikeutena, mutta nykyään se on suuntaamassa myös Xbox 360:lle ja pc:lle.

Linkki videoon

Lisää luettavaa