FIFA 22 ei hylkää loottilaatikoita, mutta sikaa ei tarvitse enää ostaa säkissä

FIFA Ultimate Teamissa ostetaan tänäkin vuonna loottilaatikoita.

17.9.2021 07:45

FIFA 22 jatkaa aiempien osien viitoittamalla loottilaatikkotiellä, EA Sports kertoo.

Jalkapallopelisarjan rahasammoksi muodostuneessa FIFA Ultimate Team -pelimuodossa hankitaan pelaajia edelleen hankkimalla korttipakkoja joko pelaamalla tai oikealla rahalla. Pelaajien ei kuitenkaan tarvitse enää ostaa sikaa säkissä, vaan FIFA 22 -pelaajat voivat esikatsella ainakin osan pakoista ennen ostamista. Esikatselupakat ovat tuttuja jo FIFA 21:stä, jossa ne otettiin käyttöön kokeilunomaisesti kesällä. EA:n mukaan esikatselupakkaukset saivat sen verran positiivisen vastaanoton sarjan faneilta, että ne päätettiin ottaa mukaan myös FIFA 22:een heti julkaisussa.

FIFA 22:n julkaisussa tarjolla on kaksi erihintaista esikatseltavaa vaihtoehtoa. Esikatseltu pakka on tarjolla 24 tunnin ajan, jonka jälkeen pelaajat voivat esikatsella uuden paketin sisällön. Lisäksi tarjolla on edelleen myös perinteisiä sokkona ostettavia pakkoja, joiden sisältö on arvoitus ostamiseen saakka.

FIFA22 julkaistaan 1. lokakuuta. EA Play -tilaajat pääsevät kuitenkin kokeilemaan peliä kymmenen tunnin ajan jo 22. syyskuuta alkaen.

Lähde: EA

Lisää luettavaa