Erikoislaatuinen Wattam elää edelleen, eikä se ole enää PS4-yksinoikeus

Keita Takahashin Wattam-peli oli vähällä jääfä tekemättä Sonyn lähdettyä projektista, mutta nyt sitä työstetään yhdessä Annapurna Interactiven kanssa ensi vuodeksi.

2.9.2017 21:00

Katamari Damacyn ja Noby Noby Boyn kaltaisia erikoisuuksia luoneen Keita Takahashin viimeisin peli Wattam on edelleen olemassa. Peliä ei ole tosin enää julkaisemassa Sony, vaan homman on ottanut hoitaakseen lupaavassa nousussa oleva pelitalo Annapurna Interactive.

Polygon-sivuston saamien tietojen mukaan Wattamin olemassaolo oli jo uhattuna, kun Sony jätti projektin taakseen, mutta nyt viimeisen parin vuoden aikana sitä on rakennettu uusiksi. Peli ei ole enää myöskään PlayStation 4 -yksinoikeus, vaan se tekee ensi vuodeksi tuloa ”konsoleille” ja pc:lle.

Takahashille sopien Wattam on luokiteltavissa periaatteessa jälleen pulmapeliksi, joskin sen erikoinen luonne tekee sen vertaamisen hankalaksi moniin muihin peleihin. Keskeisenä tavoitteena pelissä on luoda uusia kaverisuhteita pelimaailman erikoisten asukkien kanssa, mitä kuvastetaan ilosta kumpuavilla räjähdyksillä.

Lisää luettavaa