EA palaa Keski-Maahan – mobiiliroolipeli The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth paljastui

Tulossa Star Wars: Galaxy of Heroesin tekijöiltä.

9.5.2022 16:37

Electronic Arts on tuomassa pitkästä aikaa uutta Taru sormusten herrasta -peliä maailmaan. Star Wars: Galaxy of Heroesin tehneen Capital Games -studionsa kanssa julkaisija valmistele parhaillaan keräilyroolipeliksi kuvailtua mobiilipeli The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earthia, joka olisi määrä saada ensimmäisten testiin vielä kesän aikana.

– Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstämme The Saul Zaentz Companyn ja Middle-earth Enterprisesin kanssa uuden sukupolven mobiiliroolipelien parissa. Tiimimme on täynnä Taru sormusten herrasta– sekä Hobitti-faneja, jotka tuovat joka päivä yhteen valtavan intohimonsa ja kykynsä tarjotakseen autenttisen kokemuksen pelaajille, EA:n mobiiliroolipelijohtaja Malachi Boyle hehkuttaa.

Pelikuvaa Heroes of Middle-earthista ei ole vielä julkaistu. EA:n mukaan odotettavissa olisi kuitenkin ”immersiivistä tarinankerrontaa”, vuoropohjaista taistelemista ja syvällisiä keräilyjärjestelmiä yhdistävä kokemus. Kerättäviä hahmoja pelin on määrä kalastella kattavalla tavalla ”Taru sormusten herran ja Hobitin mittavasta universumista”. Bisnesmalliltaan luvassa on mikromaksuilla varustettu ilmaispeli.

Noin 20 vuotta sitten EA oli keskeinen Taru sormusten herrasta -pelien tekijä. Tuolloin se tuuppasi maailmaan muun muassa suoraan Peter Jacksonin elokuviin suoraan pohjautuneita pelejä sekä myös Battle for Middle-earthin ja The Third Agen kaltaisia erikoisempia teoksia.

Lähde: EA

Lisää luettavaa