Days Gone kävi vaikeammaksi ilmaiseksi – pelaamista muuttavat erikoishaasteet lähestyvät myös

Days Gonen pitäisi olla monipuolisempi peli kesäkuun loppuun mennessä. Nyt tarjolla on jo uusi vaikeustaso.

9.6.2019 12:06

Reilun kuukauden ikään yltänyttä Days Gonea on tästä viikosta alkaen voinut pelata aina vain haastavammassa kuosissa. Tuoreella päivityksellä peliin on saatu nimittäin neljäs vaikeustasovaihtoehto, joka tottelee nimeä Survival.

Survivalin erikoisuuksiin lukeutuvat aina vain julmemmat viholliset, estetty pikamatkustus ja rajattu käyttöliittymä. Haasteen kohtaamisesta palkintona tarjolla on kuitenkin uusia saavutuksia sekä ulkoasuja päähenkilö Deaconin pyörään.

Kesäkuun 20. päivä luvassa onkin sitten hieman toisenlaisia koitoksia. Tuolloin Sony ja Bend Studio alkavat julkaista siihen viikottaista tahtia yhteensä 12 erilaista haastetta, jotka keskittyvät vaatimuksiltaan joko taistelemiseen, moottoripyörällä ajeluun tai freaker-otusten kanssa temppuiluun. Näistä palkinnoksi on mahdollista saada Deaconille puettavia merkkejä, jotka parantavat sieltä täältä hahmon kykyjä, kuten elinvoimaa ja tarkkuutta. Saatavilla on myös krediittejä, joilla hankkia voi uusia ulkoasuja Deaconille ja tämän moottoripyörälle sekä hyvien suorituksien kautta aina vain enemmän erilaisia lisäkykyjä tarjoavia sormuksia.

Deaconin paranteluun rohkaistaan sillä, että haasteet ovat pelattavissa läpi useaan otteeseen ja tarjoavat omat pistelistansa. Peli saa näin siis oman kepeän kilpailullisen elementtinsä. Merkkiparannuksia on mahdollista käyttää jopa pääpelissä, mutta sormukset on rajattu täysin haastepuoleen ja sielläkin niitä voi käyttää vain kahta kerrallaan.

Ensimmäisenä haasteena luvassa on koitos nimeltä Surrounded. Siinä tarkoituksena on selviytyä mahdollisimman pitkään loputonta vihollisaaltoa vastaan. Kellokin tikittää jatkuvasti taustalla vaatien pelaajia tappamaan jatkuvasti freakereita lisäajan saamiseksi.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa