Päivitys 30.4.2020, kello 19:00: Assassin’s Creed Valhalla -ensitiedot julkaistiin trailerin, kuvien ja keräilyversioiden kera – loppuvuodesta nykylaitteille, PS5:lle ja Xbox Series X:lle

Alkuperäinen uutinen:
Ubisoft on virallisesti paljastanut seuraavan suuren Assassin’s Creed -pelin, joka kulkee nimellä Assassin’s Creed Valhalla. Julkistus tapahtui taidekuvalla, jota luotiin reaaliaikaisesti Ubisoftin videokanavissa lukuisten tuntien ajan.

Ensimmäinen varsinainen Assassin’s Creed Valhalla -traileri julkaistaan vuorostaan huomenna torstaina kello 18:oo Suomen aikaa.

Nimen sekä aiempien huhujen ja vihjailujen mukaisesti Assassin’s Creed Valhallan teemana ovat viikingit, mutta tarinallista ajankohtaa ei vielä tarkennettu. Taidekuvan perusteella luvassa on pohjoista merenkäyntiä revontulten valaistuksessa sekä tietenkin valloituspuuhia. Päähahmona tuntuisi olevan viikinkisoturi, joka edellisen Assassin’s Creed Odyssey -pelin sankareista poiketen on jälleen osa assassiinien salaseuraa.

Assassin’s Creed Valhallan pääkehityksestä vastaa raporttien mukaan Ubisoftin Assassin’s Creed IV: Black Flag– ja Assassin’s Creed Origins -tiimi Montrealissa.

Mielenkiintoista kyllä, kyseessä ei suinkaan ole pelisarjan ensimmäinen viikinkikytkös. Assassin’s Creedin nykyaikaan sijoittuvan kehystarinan keskeisiin konniin lukeutuvalla mikkeliläisellä Juhani Otso Bergillä on aiemmin vihjailtu olevan veressään viikinkiperimää.

Paljastetun Assassin’s Creed Valhalla -taidekuvan luomista esittelevän videotiivistelmän voi katsastaa ohesta.

Lisää luettavaa