Tales from the Borderlands -seikkailupelin jatko-osa lipsahti julkisuuteen ennen aikojaan.

Gearbox Software kertoi keväällä työstävänsä jatkoa vuonna 2014 ilmestyneelle Tales from the Borderlandsille. Studio ei tuolloin paljastanut tarkempia tietoja uudesta pelistä, mutta studio kertoi pelin varsinaisen julkistustilaisuuden olevan luvassa kesän aikana.

Tähän mennessä uuden Tales from the Borderlands -pelin julkistustilaisuudesta ei ole tietoa, mutta pelistä on lipsahtanut verkkoon ennakkotietoja. Tiedoista voidaan kiittää verkkokauppa Amazonia, joka putkautti pelin listauksen toviksi kaiken kansan nähtäville.

Amazonin mukaan julkaisu kantaisi nimeä New Tales from the Borderlands. Kuvauksen mukaan pelaajat pääsevät asettumaan häikäilemättömiä yrityspamppuja vastaan kolmen rakastettavaksi luuseriksi kuvaillun hahmon asemassa. Anun, Octavion ja Franin kerrotaan joutuvan kohtaamaan elokuvamaisessa jännitysnäytelmässä niin planeettainvaasion, holvihirviön kuin kylmäverisen kapitalistinkin.

New Tales from the Borderlands ilmestyy Amazonin mukaan PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, Switchille ja pc:lle, 21. lokakuuta.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa