Epäkuollut on niin muotia, että zombipeleistä voi kohta alkaa puhua vitsauksena. PSN-räiskintä Burn Zombie Burnissa on sentään kikka: tällä kertaa tapetaan palavia zombeja.
Kalmot eivät tietenkään syty itsestään, vaan asialla on jäyhäleukainen Bruce, jonka elokuvallinen esikuva on helppo arvata. Pelin ylhäältä kuvattua toimintaa voisi taas kuvailla yhdeksi muunnelmaksi Asteroidsista. Pelihahmoa kohti hölkyttelee eri voimilla ja käyttäytymistavoilla siunattujen zombien parvia, jotka ammutaan ja hakataan matalaksi isojen pisteiden toivossa.
Zombinpolttamisen hienous on siinä, että Bruce voi todellakin liekittää zombilaumat soihdullaan. Syttyneet raadot ovat nopeampia ja aggressiivisempia, ja ne polttavat lähelle tullessaan. Samalla ne pudottavat kuitenkin eri esineitä kuin normaalisti tapetut vastustajat. Pelissä saa olla koko ajan miettimässä, kuinka suuri osa zombeista kannattaa sytyttää. Se tuo perusammuskeluun taktista ulottuvuutta ja antaa paljon hupia niille, jotka jaksavat jauhaa high score -ennätyksiä.
Yksi hauska idea ei kuitenkaan riitä, varsinkin kun tämä B-leffojen estetiikka on peleissä jauhettu loppuun parin viime vuoden aikana. Burn Zombie Burn sisältää runsaasti erilaisia pelimuotoja ja haasteita, mutta se on lopulta puuduttava ja työläs peli, jos piste-ennätykset eivät innosta pakkomielteen lailla. Erityismiinukset lähtevät ääniraidan junnaavalle perusrokille.

6/10
Lisää luettavaa