Tiesitkö? Uusin Far Cry on mahdollista läpäistä viidessä minuutissa

Tiesitkö, että Far Cry 5 ottaa mallia edeltäjästään ja mahdollistaa pelin läpäisyn muutamassa minuutissa? Lue yllätyslopusta täältä!

20.5.2018 06:00

”Tiesitkö?” on Pelaajalehti.comin sunnuntaisin ilmestyvä artikkelisarja, jossa Ida Suominen pureutuu pelien ja pelialan ilmiöihin, taustoihin, ikoneihin tai salaisuuksiin.

Muutama vuosi sitten ilmestynyt Far Cry 4 antoi pelaajalle mahdollisuuden tehdä sen, mitä pelaajahahmo oli tullutkin pelin tapahtumapaikkana olevaan Kyratin valtakuntaan tekemään – tuoda äitinsä tuhkat takaisin kotiin. Jos pelaaja jaksoi pelin alussa odottaa ruokapöydän ääressä sillä aikaa, kun pääpahis Pagan Min kävi puuhaamassa omia asioitaan, peli oli mahdollista saattaa loppuun kymmenessä minuutissa. Asiansa hoidettuaan Min tuli takaisin ja kyyditsi pelaajahahmon helikopterilla viemään tuhkat hautapaikalle. Peli päättyi näppärästi ilman, että pelaajan tarvitsi sekaantua kenenkään muun tekemisiin.

Tämän vuoden maaliskuussa ilmestyneessä Far Cry 5:ssä on samankaltainen mahdollisuus. Peli alkaa siitä, kun pelaajahahmo tulee poliisikavereineen pidättämään pelin ykkösvihulaista, kulttijohtaja Joseph Seediä. Koska pelaajahahmo on poliisitiimin uusin tulokas, jää Seedin pistäminen rautoihin hänen harteilleen. Jos pelaaja viivyttää helyjen laittamista pari minuuttia, sheriffi tuumaa, että lienee parasta vain poistua paikalta vähin äänin. Kun toinen tiimin jäsenistä kyseenalaistaa päätöksen, sheriffi vastaa etteivät he tule pääsemään elossa ulos mikäli yrittävät ottaa Seedin talteen. Joukko poistuu kirkosta ja lopputekstit pyörähtävät käyntiin.

Lue lisää:

Lisää luettavaa