Gamescom 2015 on täällä – katsasta viikon tärkeimmät aikataulut!

Vilkas messukesä jatkuu Kölnin vuosittaisella Gamescom-yleisötapahtumalla. Laadimme messujen tärkeimmistä livetapahtumista kätevän aikataulun.

6.8.2015 18:00

Vuoden suurtapahtumista toinen, Kölnin Gamescom, on jälleen täällä. Euroopan suurimman ja vilkkaimman pelitapahtuman ovet aukeavat keskiviikkona 5. elokuuta, mutta messujen lähtölaskenta alkaa jälleen jo alkuviikosta. Luvassa on Microsoftin ja Electronic Artsin suurten lehdistötilaisuuksien ohella myös pienempiä, pelikohtaisia lavaesityksiä.

Tämänvuotisen Gamescomin aikataulut ovat hieman totuttua harvemmat, joten laadimme huomion herpaantumisen varalta listan tapahtuman tärkeimmistä suorista lähetyksistä. Toisin kuin kesäkuisia E3-messuja, Gamescomin lehdistötilaisuuksien katselua aikaero ei piinaa. Eroa Saksan ja Suomen välillä on vaivainen tunti, mutta lähetysten tarkat ajankohdat kannattaa silti katsastaa alta.

Linkit lähetyksiin ilmestyvät listalle lähempänä kutakin ajankohtaa.

Tiistai 4. elokuuta

17:00 Microsoft-lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Näytillä tuoreen Windows 10:n pelipuoli ja Xbox Onen tulevat yksinoikeuspelit, kuten Scalebound, Crackdown ja Suomen oma Quantum Break.

Katso lähetyksen tallenne täältä!

 

Keskiviikko 5. elokuuta

11:00 Electronic Arts -lehdistötilaisuus
Odotettavissa: Lavalla Electronic Artsin tulevat suurpelit Mirror’s Edge: Catalystista odotettuun Star Wars Battlefrontiin loppuvuoden urheilupelejä unohtamatta. Lieneekö myös Mass Effect: Andromeda esillä?

Katso lähetyksen tallenne täältä!

19:00 Final Fantasy XV Active Time Report
Odotettavissa: Square Enix valottaa tuoreinta Final Fantasyaan uudelta kantilta suorassa lähetyksessä.

Katso lähetyksen tallenne täältä!

20:00 Call of Duty: Black Ops III eSports –lähetys
Odotettavissa: Ammattilaispelaajat kapuavat Black Ops III -kehittäjä Treyarchin rinnalla lavalle esittelemään pelin kilpailuhenkistä eSports-puolta.

Katso lähetyksen tallenne täältä!

 

Torstai 6. elokuuta

19:00 Uuden World of Warcraft –laajennuksen paljastustilaisuus
Odotettavissa: Blizzard paljastaa World of Warcraft –verkkopelinsä kuudennen lisäosan.

Katso lähetyksen tallenne täältä!

 

Varsinaisten suorien lähetysten ohella moni pelijulkaisija järjestää jos jonkinmoista lavaohjelmaa pitkin messuviikkoa. Mukana ovat yllä mainittujen lisäksi muiden muassa Sony, Nintendo, Ubisoft, Bandai Namco, Bethesda, Konami ja Activision.

Gamescom 2015 järjestetään tuttuun tapaan Kölnin suuressa messukeskuksessa. Yleisölle avoin tapahtuma jatkuu sunnuntaille asti.

Lisää luettavaa