LittleBigPlanet 3:n tilapäisestä palvelukatkosta tulikin pysyvä – PS4-tasoloikinnan pelaajat menettävät pääsyn kaikkeen yhteisön luomaan sisältöön

LittleBigPlanet 3 joutui taas verkkohyökkääjien silmätikuksi.

21.4.2024 10:00

LittleBigPlanet 3:n verkkopalvelut suljetaan pysyvästi, pelin sosiaalisen median kanavilla julkaistu viesti kertoo.

Media Moleculen kehittämän pelin verkkopalvelut suljettiin tammikuussa teknisten ongelmien vuoksi. Tuolloin katkoksen kerrottiin vielä jäävän tilapäiseksi, mutta lopulta palvelut päätettiin sulkea pysyvästi.

Sulkemisen seurauksena kaikki LittleBigPlanet 3:n verkkotoiminnot lakkaavat toimimasta. Pelaajat menettävät näin ollen pääsyn kaikkiin toisten pelaajien luomaan sisältöön. LittleBigPlanet 3 –pelaajien itse luoma sisältö pysyy edelleen saatavilla paikallisesti konsolilla, mutta sitä ei voi enää jakaa verkossa muille pelaajille.

LittleBigPlanet 3 julkaistiin PS3:lle ja PS4:lle vuonna 2014. Pelin PS3-version palvelimet suljettiin jo vuonna 2021 verkkohyökkäysten vuoksi, mutta vielä tuolloin PS4-verkkopalvelut onnistuttiin palauttamaan toimintakuntoisiksi. Nyt myös ne on suljettu tiettävästi jälleen alkuvuodesta käynnistettyjen hyökkäysten seurauksena.

Lähde: LittleBigPlanet

Lisää luettavaa