Ylistetyn Immortalityn kehittäjä Sam Barlow paljasti kaksi salaperäistä kauhupeliä – mitä ovat Project C ja Project D?

Sam Barlow lähtee uusille urille.

24.1.2024 20:30

Pelintekijä Sam Barlow on paljastanut kaksi seuraavaa projektiaan.

Barlow on viime vuosina tullut tunnetuksi aitoa videokuvaa hyödyntävistä peliprojekteistaan, joista viimeisin on toissa vuonna julkaistu palkittu Immortality. Myös Silent Hill Originsin ja Silent Hill: Shattered Memoriesin käsikirjoittajana toiminut Barlow on paljastanut palaavansa seuraavaksi kauhupelien pariin.

Half Mermaid -studion puitteissa pelejä kehittävän Barlow’n projektit ovat vielä melkoisen mysteerin peitossa. Project C– ja Project D -nimellä paljastetut pelit esiteltiin Steamissa varsin niukoin tiedoin. Pelien esittelysivut sisältävät peiteltyjä lyhyitä tekstikatkelmia ja kryptistä kiusoittelukuvaa, joista ei vielä voi päätellä paljoakaan pelien sisällöstä. Project C:n kuvaus kertoo kyseessä olevan elokuvamainen projekti, joka sisältää jotain ensimmäistä kertaa videopeleissä nähtävää. Project D:n taas kerrotaan vain olevan selviytymiskauhupeli, johon liittyy jollain tavalla vuosi 1983.

Barlow on kuitenkin kertonut hieman lisätietoja peleistä. Kinda Funny Gamesille antamassaan haastattelussa Barlow kertoo Project C:n rakentuvan Immortalityssa käytettyyn teknologiaan, jota sovelletaan pelissä uudella tavalla. Project D:tä hän taas kuvaili Silent Hill: Shattered Memoriesin ystäville suunnatuksi hahmon takaa kuvatuksi selviytymiskauhupeliksi.

Project C:n ja Project D:n julkaisuaikataulua ei ole vielä paljastettu. Project D:n salaperäinen julkistustraileri on katsottavissa alla.


Lähde: Kinda Funny Games

Lisää luettavaa