Viikon kysymys: Pelaajan toimitus puntaroi uusia kirjaideoita – mikä kiinnostaisi eniten?

Toimitus on puntaroinut mahdollista seuraavaa kirjaprojektiaan, ja haluaisimme mitata tämänhetkisten ideoiden kiinnostavuuden.

20.8.2018 11:38

Hyvää maanantaita taas kaikille!

Pelaajan toimitus laittoi vuosi sitten rattaat pyörimään ensimmäisen kirjaprojektinsa Top 5: Pelimaailman huikeimmat, hilpeimmät ja hämärimmät  suhteen, joka saatiin valmiiksi kesäksi. Nyt seuraava mahdollinen kirjaprojekti on lähtenyt käyntiin ainakin ajatustasolla. Toimitus on puntaroinut useita mahdollisia aiheita kirjaa varten, ja haluaisimme tämän viikon kyselyssä mitata suuntaa antavasti niiden kiinnostavuutta lukijoidemme keskuudessa.

Ideoihin lukeutuvat muun muassa:

  • Pikselipölyä-kokoelmakirja, joka sisältäisi täysin uusia ja lehden sivuilta koottuja Pikselipölyä-retropalstan kirjoituksia uuden ilmeen ja täydennysten kera.
  • Pelaajan lautapelikirja, jossa lehden toimitus käsittelisi suosikkilautapelejään laidasta laitaan.
  • Tiesitkö? -triviakirja, johon koottaisiin niin uutta ja vanhaa pelitriviaa Pelaajalehti.comin viikonloppuisin ilmestyvän artikkelisarjan hengessä. Sarja pureutuu niin pelien kuin pelialan ilmiöihin, taustoihin, ikoneihin tai salaisuuksiin.
  • Konsolikohtaiset ”parhaat pelit” -kirjat, joissa toimitus pureutuisi joko alkuperäisen NESin, PlayStationin tai Xboxin parhaisiin peleihin.

Voit äänestää kiinnostavinta aihetta täällä!

Halutessasi voit myös jättää omat kommenttisi ja ehdotuksesi kommenttisarakkeessa. Mikäli et ole rekisteröitynyt sivustolle kommentoidaksesi, asian voi helposti korjata täältä!

Lisää luettavaa