Velhokaupassa kummittelee – Hogwarts Legacyssä pelisisältöä yksinoikeudella PlayStation-käyttäjille

Paluu velhomaailmaan häämöttää ensi helmikuussa.

14.9.2022 19:08

Hogwarts Legacy tulee sisältämään vain PlayStation-käyttäjille suunnattua pelisisältöä. Asia paljastettiin osana viime yönä Suomen aikaa järjestettyä PlayStationin omaa State of Play -esittelytilaisuutta.

PlayStation-kansa pääsee pelaamaan uutta ”The Haunted Hogsmead Shop” -tehtävää yksinoikeudella. Tylyahon synkempää puolta tutkiskelevasta tehtävästä julkaistu traileri näyttää, kuinka pelihahmo päätyy tutkimaan Madam Masonin myytävänä olevaa taikakauppaa. Kaupan uumenissa kuitenkin odottaa uhkaava vaaratilanne jos toinenkin.

Kun tehtävä on suoritettu, saa pelaaja palkinnon. Käyttöön aukeaa uusi kauppa, jossa pystyy myymään pelin sisäisiä tarvikkeita ja esineitä paremmilla hinnoilla kuin muualla taikamaailmassa sekä ”Shopkeeper’s Cosmetic Set” -asupaketti.

Pelin PlayStation-konsolille ennakkotilaavat pelaajat saavat myös käyttöönsä onnea tuovan Felix Felicis -taikajuoman valmistusohjeet. Valmiin juoman avulla minikartalle ilmestyvät näkyviin keräiltävien tarvikekirstujen sijainnit – mutta vain vuorokauden ajaksi. 

Hogwarts Legacy julkaistaan 10. helmikuuta 2023. Velhoilemaan pääsee PlayStation 4 ja 5 -konsoleilla, Xbox One ja Xbox Series -konsoleilla, Nintendo Switchillä sekä pc:llä.

Katso uusi State of Play -traileri alta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa