Uusia Final Fantasy -julkistuksia luvassa – 35. juhlavuosisivusto avautui

Juhlavuoden aikana lupaillaan julkistaa uusia nimikkeitä ja tuotteita.

9.3.2022 14:02

Final Fantasy täyttää tänä vuonna 35 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi sarjaa tehtaileva Square Enix on avannut roolipelisarjalleen uuden erillisen juhlavuosisivuston, jonne kasataan kaikki merkkivuoden tulevat julkistukset.

Varsinainen juhlapäivä koittaa 18. joulukuuta, mutta juhlallisuuksia nähtäneen pitkin vuotta. Sivustolla sarjan tuottajiin lukeutuva Yoshinori Kitase muistuttaa tervehdyksessään, että tänä vuonna juhlitaan myös 30-vuotiasta Final Fantasy V:tä, 25-vuotiasta Final Fantasy VII:ää sekä 20-vuotiasta Final Fantasy XI:tä.

Minimalistinen sivusto listaa uusiksi peleiksi huomenna ilmestyvän Chocobo GP -kaahailun ja ensi viikolla saapuvan Stranger of Paradise: Final Fantasy Originin, mutta myös uusien nimikkeiden paljastumista lupaillaan heti niiden perään.

Japanilaispelitalolla on tunnetusti työn alla koronapandemian takia lykkääntynyt Final Fantasy XVI sekä Final Fantasy VII Remaken jatko, joista molemmista on aiemmin lupailtu lisätietoja vielä tämän vuoden aikana.

Juhlasivuston ajankohta onkin käynnistänyt jo spekulaatiot, että ensimmäiset julkistukset voisivat olla jo aivan nurkan takana. Esimerkiksi PlayStationin seuraava State of Play -lähetys on päivätty tulevalle keskiyölle, ja sen kerrotaan keskittyvän erityisesti japanilaisjulkaisijoiden julkistuksiin.

Lähde: Final Fantasy 35th Anniversary Site (kotisivu)

Lisää luettavaa