Suomalainen mobiilipelitalo Supercell on testijulkaissut jälleen yhden tuoreista nimikkeistään. Muun muassa Suomessa testiinsä voi ottaa nyt Everdalen, joka on ladattavissa ilmaiseksi niin Google Playn kuin Applen App Storen kautta.

Everdale on jälleen yksi rakenteluvetoinen hallinnointituotos Supercellilä. Tarkoituksena siinä olisi hiljalleen saada pystyyn ensin oma rauhanomainen kylänsä, joka resurssien, parannusten ja kyläläisten luotsaamisen myötä kehittyy aina vain tuotteliaammaksi kokonaisuudeksi. Ajan myötä kylänsä pääsee liittämään myös osaksi kymmenen pelaajan yhteistyön voimin toimivaa laaksoa, jossa käydään muun muassa kauppaa muun maailman kanssa ja koetaan pelimaailmaan eloa ja tarinaa tuovia hajanaisia erikoistapahtumia.

Minkäänlaista sodankäyntiä tai muuta ryöstelyä Everdalessa ei nähdä, vaan tarkoituksena on ollut nimenomaan luoda rento yhteistyökokemus.

Maailmanlaajuista julkaisuajankohtaa Everdalella ei vielä ole. Tyypilliseen tapaan testijulkaisun onkin määrä seurata pelin saamaa alustavaa vastaanottoa, johon Supercell voi sitten omilla toimillaan reagoida. Yhtiö on tunnettu myös siitä, ettei se pelkää tarvittaessa myöskään jopa perua testijulkaisuun asti päässeitä pelejään.

Lisää luettavaa