Uusi Pelaaja-kirja saavutti minimirahoituksensa – kovakantinen kirja saatavilla vain käynnissä olevasta Mesenaatti-kampanjasta!

Pelaajan uusi Mesenaatti-projekti, eli Tiesitkö? Pelimaailman ilmiöitä, taustoja ja salaisuuksia -kirja, saavutti minimitavoitteensa. Vielä ehtii mukaan!

22.12.2018 13:53

Pelaajan seuraava kirjaprojekti Tiesitkö? Pelimaailman ilmiöitä, taustoja ja salaisuuksia  on juuri saavuttanut Mesenaatti-kampanjansa minimirahoituksen, alle viikossa kampanjan käynnistymisestä!

Tämä tarkoittaa kirjan toteutuvan satavarmasti, mistä Pelaajan toimitus haluaisikin tässä vaiheessa kiittää nöyrästi kaikkia kirjaa tähän mennessä tukeneita mesenaatteja!

Mesenaatti-kampanja on vielä käynnissä 34 päivän ajan, joten kaikilla halukkailla on vielä aikaa auttaa varsinaisen päätavoitteen saavuttamisessa! Joukkorahoituskampanjaan kannattaa osallistua etenkin, mikäli kirjasta haluaa tyylikkään kovakantisen version. Kovakantinen Tiesitkö?-kirja on saatavilla ainoastaan Mesenaatti-kampanjan kautta!

Tiesitkö? Pelimaailman ilmiöitä, taustoja ja salaisuuksia -kirja raottaa verhoa pelimaailman kulissien taakse ja tuo sen vähemmän tunnettuja salaisuuksia lukijoidensa tietouteen. Eepos tulee kätkemään sisäänsä 144 sivun edestä pääosin juuri kirjaa varten kynäiltyjä artikkeleita videopeleistä ja ilmiöistä niiden takana.

Tule mukaan ja tue Pelaajan uutta kirjaprojektia täällä!

Lisää luettavaa