Tunnetun PS5- ja Xbox Series X -trokauspalvelun omistaja väittää auttavansa luomaan nuoria yrittäjiä

Konsolitrokauspalvelun vetäjä yrittää oikeuttaa hämäräpuuhiaan.

24.3.2022 13:00

Jälleenmyyntiyhteisö Aftermarket Arbitragen omistaja Jack Bayliss yrittää oikeuttaa trokauspalvelunsa pyörittämistä nuorten yrittäjien tukemisella.

Bayliss vetää tilauspalvelua, jonka jäsenet maksavat hänelle 40 dollaria kuukaudessa saadakseen tietoa muun muassa PlayStation 5:n ja Xbox Series X:n varastoista. Tiedon avulla tilaajat ehtivät ostaa isoja määriä konsoleita ennen muita ja myydä niitä eteenpäin korkeammalla hinnalla. Baylissilla on tällä hetkellä 1500 tilaajaa, joiden avulla trokauspalveluyrittäjä kertoo tienaavansa noin 61 000 dollaria kuukaudessa.

Bayliss väittää olevansa sinut moraalisen kompassinsa kanssa ja tietoinen siitä, että monet perheet eivät voi ostaa pelikonsoleita hänen yrityksensä takia. Hän kuitenkin uskoo toiminnan hyödyn olevan sen haittoja suurempi, sillä hänen tilauspalvelunsa asiakkaat saavat jokaisesta eteenpäin myymästään konsolista noin 135 dollarin tuoton. Monet tilaajista ovat Baylissin mukaan hyvin nuoria ja tarkoitus on auttaa heitä luomaan omia yrityksiä.

– He ovat yrittäjiä, luovat sivutuloja ja tekevät jotain, mihin 90 prosenttia väestöstä ei jaksa vaivautua, Bayliss selittää.

Bisneksen laajuudesta kertonee sekin, että jotkut tilauspalvelun käyttäjistä ovat menestyneet konsolitrokauksella tarpeeksi lopettaakseen päivätyönsä, remontoidakseen kotejaan ja ostaakseen esimerkiksi uusia autoja.

Lähde: VGC, Sky News

Lisää luettavaa