Troy Baker on Indiana Jones – tähti kertoo kokemuksistaan tulevan uutuuspelin parissa

Indiana Jones and the Great Circle esitteli ensimmäistä liikkuvaa materiaaliaan viime viikolla.

23.1.2024 11:00

Bethesda paljasti yhteistyökumppaniensa kanssa viime viikolla ensimmäistä liikkuvaa kuvaa tulevasta elokuvamaisesta uutuuspelistään Indiana Jones and the Great Circle. Pelin pää-ääninäyttelijä kertoo nyt hieman siitä, millainen kokemus ikonisen arkeologin saappaisiin astuminen olikaan.

Lierihattuiselle ja piiskaa heiluttavalle Indiana Jonesille antaa pelissä äänensä Troy Baker. Hän on tehnyt mittavan uran videopelien parissa; Baker tunnetaan muun muassa työstään The Last of Us -peleissä sekä -sarjassa, Death Strandingissa, God of Warissa, Unchartedeissa, Final Fantasy XIII:ssa, Tales from the Borderlandsissa ja Middle Earth: Shadow of Mordorissa sekä Middle Earth: Shadow of Warissa.

Baker kertoo tuoreessa sosiaalisen median päivityksessään, että Kadonneen aarteen metsästäjät oli ensimmäinen elokuva, jonka hän näki lapsena elokuvateatterissa. Kokemus kosketti häntä suuresti, saaden hänet ymmärtämään, etteivät kaikki sankarit todella pukeudu viittoihin. Tämän kaiken nostalgisen ihailun vuoksi häntä jännitti ja pelotti astua nyt itse kyseisen hahmon rooliin videopelimaailman puolella.

Näyttelijä kuitenkin kertoo, että peliä työstänyt muu tiimi otti hänet todella avosylin vastaan ja viimeiset kolme vuotta projektin parissa ovat olleet mieleenpainuvia. Hän sai todellisen muistutuksen siitä, että jokaisen sisällä asustaa seikkailija, joka kaipaa mysteerien viitoittamiin aarrejahteihin.

Bethesdan, MachineGamesin ja Lucasfilmin Indiana Jones and the Great Circle julkaistaan pc:lle sekä Xbox Series X/S -konsoleille vuoden 2024 aikana. Tarkempi päivämäärä tarkentuu vielä myöhemmin.

Katso tulevan pelin virallinen traileri alta.

Lisää luettavaa