Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä päättyy monen pelaajan sekä metallimusiikin ystävän pitkä odotus, kun kaksi erittäin haluttua tuotetta saapuu yhtä aikaa kauppoihin.

Helsingin Asematunnelin Anttila aloittaa Halo 3:n ja Nightwish-yhtyeen levyn Dark Passion Playn myynnin minuutin yli puolenyön eli heti vuorokauden vaihduttua keskiviikon puolelle. Paikalla kaupassa on sekä Master Chief että koko Nightwishin jäsenistö.

Halo-sarjan fanit voivat virittäytyä tunnelmaan Kolmen sepän aukiolla klo 19 alkaen. Tapahtumassa itse Master Chief etsii yleisön joukosta sopivia sotilaskokelaita armeijaansa taidon, tarkkuuden ja tiedon perusteella. Pidä siis huoli, että olet ajoissa paikalla, jos mielit Master Chiefin avuksi maailmaa pelastamaan. Pelipaikalla on myös Microsoftin oma Xbox 360 Wheels -pelivaunu, joka antaa mahdollisuuden päästä testaamaan vuoden odotetuinta peliä niin ikään klo 19 lähtien.

Useissa eri maissa järjestetään pelin julkaisun kunniaksi erilaisia tapahtumia. Esimerkiksi Ruotsissa Halo 3:n ilmestymisen yhteydessä pidetään konsertti, jossa on mukana myös suomalaisverta.

Halo 3 julkaistaan Suomessa 26.9. kolmen eri version sekä kokonaan pelin teemaan sovitetun Xbox 360 –konsolin voimalla.

Lisää luettavaa