THQ:n vaikeudet jatkuvat: Warhammer-massiivimoninpeliä supistetaan

THQ:n viimeaikaiset vaikeudet jatkuvat. Tällä kertaa yhtiö kertoo irtisanomisesta ja kunnianhimoisen Warhammer-massiivimoninpelin virtaviivaistamisesta.

30.3.2012 13:23

THQ:n tuskallinen tarpominen jatkuu. Yhtiö kertoo vaihtaneensa massiivimoninpeliksi suunnatun Warhammer 40,000: Dark Millenniumin fokuksen ”immersiiviseksi yksin- ja moninpelikokemukseksi”.

– Kuten aikaisemmin kerroimme, olemme etsineet aktiivisesti liikekumppania peliä varten massiivimoninpelinä. Muuttuvat markkinadynamiikat ja MMO:n valmiiksi saattamisen vaatimat ylimääräiset kustannukset saivat meidät kuitenkin uskomaan, että oikea suunta on muuttaa pelin suunta MMO:sta laadukkaaksi kokemukseksi yksin- ja moninpelillä sekä vahvalla digitaalisella sisällöllä sekä yhteisöominaisuuksilla, THQ:n toimitusjohtaja Brian Farrell linjaa.

Yhtiö ei kuitenkaan vielä paljastanut uudelleen suunnitellulle Dark Millenniumille julkaisualustoja tai aikataulua. Alun perin pelin piti ilmestyä PC:lle, kun se julkistettiin virallisesti vuonna 2007.

Muutokset vaikuttavat myös THQ:n työvoimaan. Yhtiö lomauttaa 79 työntekijää Vigil Gamesilta (Darksiders) ja 39 henkilöä Relic Entertainmentilta (Space Marine, Dawn of War). Pelin pääkehitysvastuu on ollut Vigilillä Relicin tarjotessa auttavaa kättä.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa