The Walking Dead -kehittäjät hylkäsivät klassikkosarja King’s Questin

Uutta King's Questia vielä tovin aikaa sitten suunnitellut Telltale onkin luopunut aikeistaan.

4.4.2013 12:05

Klassisen King’s Quest -seikkailusarjan uusinta osaa on enää turha odottaa Telltale Gamesilta. Ansioituneen pelitalon julkaisupomo Steve Allison on kertonut teknologiasivusto Digital Trendsille, että kyseinen laiva on purjehtinut jo satamasta.

– Vaikka me täällä Telltalella rakastammekin syvästi King’s Questia, voimme vahvistaa, ettemme enää työskentele sarjan parissa. Yhdessä vaiheessa viime vuonna tutkimme mahdollisuuksia tehdä yhteistyötä kolmannen osapuolen kehittäjien kanssa, mutta lopulta luovuimme ulkoistamisideasta.

Telltale kertoi aikeistaan työstää uutta osaa Sierran klassikkosarjalle vuonna 2011. Kuten useat muutkin Telltalen pelit tähän asti, oli se tarkoitus julkaista episodeittain.

Parhaillaan King’s Questia pitää hallussaan Activision, joka ei välttämättä ole vain istumassa oikeuksiensa päällä. Digital Trendsin tietojen mukaan Leisure Suit Larryn Kickstarteruusioversiota työstävä Paul Trowe olisi hiljattain yrittänyt saada julkaisijalta oikeuksia uuden King’s Questin tekoon. Activision kuitenkin käännytti miehen vedoten omiin suunnitelmiinsa.

Ilman King’s Questiakin Telltale on tälläkin hetkellä erityisen kiireinen. Vasta hiljattain se julkisti Fables-sarjakuviin perustuvan The Wolf Among Usin sekä jopa uuden Poker Night -pelin. Se on myös luvannut jatkavansa The Walking Dead -episodien parissa vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: Digital Trends

Lisää luettavaa