Tekken-sarjan ilmaiseksi pelattava osa saamassa mittavan päivityksen

Namco osoittaa tulevalla Tekken Revolution -päivityksellä haluavansa laajentaa sekä muutenkin yleisesti ihan vain parannella peliään.

23.7.2013 07:45

Ilmaiseksi pelattavissa oleva Tekken Revolution vastaanottaa varsin merkittäväksi kuvaillun päivityksen Euroopassa tulevana keskiviikkona. Päivityksen mukanaan tuomista lisistä näkyvimpiin lukeutuvat uudet ostettavissa olevat iskuefektit ja hahmojen vaatteet sekä Hwoarangin ja Dragunovin liittyminen pelin taistelijakaartiin.

Varsinaisen sisällön lisäämisen ohella päivitys pyrkii kuitenkin myös muovailemaan Revolutionista astetta pelaajaystävällisemmän. Jatkossa harjoittelutilan käyttö ei näin ollen vaadi enää pelin hyödyntämän virtuaalivaluutan käyttämistä, arcade-pelitila saa vaikeustasot, bugeja korjataan, tasapainoa hiotaan ja nostetaanpa pelaajien tasokattoakin.

Myös hahmoille asetettavat kykypisteetkin on mahdollista resetoida jatkossa. Sitä ei kylläkään voi tehdä ilmaiseksi kuin vain rajoitetusti, sillä aktiivisemmat nollaajat laitetaan ostamaan niin sanottuja Reset Drink -tavaroita. Pisteiden tärkeys supistuu tosin myös päivityksen mukana, sillä nettiotteluissa niiden antamat edut on jatkossa mahdollista säätää pois päältä.

Tarkempia yksityiskohtia päivityksestä löytää pelin kotisivuilta. Ohessa myös edellä mainittuja iskuefektejä ja muutamia asuja esittelevä video.

Lisää luettavaa