Tappaminen ei riitä The Last of Usin uudessa, ilmaisessa moninpelimuodossa

Naughty Dog lisää The Last of Usiin uuden moninpelitilan tulossa olevalla päivityksellä. Luvassa on kuulustelujen tekoon keskittyvää toimintaa.

29.8.2013 05:10

The Last of Us on saamassa seuraavan päivityksensä myötä pian kokonaan uuden moninpelimuodon. Peliblogi Kotaku on haalinut käsiinsä joukon yksityiskohtia uudesta kokonaisuudesta ja niiden perusteella tiedossa olisi jonkin verran taktista silmää vaativaa pelattavaa.

Tuore pelitila on kantamassa nimeä Interrogation ja siinä vastakkain asettuvat kaksi eri pelaajien ohjastamaa joukkuetta. Kummankin osapuolen pyrkimyksenä on avata vastustajan elintärkeä kassakaappi, mikä ei kuitenkaan onnistu ennen kuin pelaajat pystyvät löytämään sen pelikentän kätköistä.

Kassakaappi on mahdollista löytää joukkueen onnistuessa kuulustelemaan vihollisjoukkueen edustajia viisi kertaa. Tämä tarkoittaa, että sen sijaan että vihollisia räiskittäisiin jatkuvasti kumoon, pitää nämä koittaa yllättää niin, että heihin pääsee käsiksi heidän ollessa vielä hengissä. Kuulustelu on tämän ohella myös ajoitettava hyvin, sillä tiedonkeruu vie aikaa ja pelaaja on koko prosessin ajan altis vihollistulelle.

Kun kassakaapin sijainti on selvillä, voi tiedon saanut joukkue aloittaa hyökkäyksen. Tämä asettaa vastapuolen tietenkin puolustusasemaan, mutta ei vielä vie heiltä mahdollisuuksia voittoon. Siinä ohessa kun pelaajat nimittäin torjuvat vihollisen hyökkäyksiä, voivat he samalla yrittää myös kuulustella vastustajia ja näin päästä itsekin hyökkäämään.

Koska pelitila saapuu osana uutta päivitystä, saavat pelaajat sen ilmaiseksi. Samainen päivitys pitää myös sisällään muutamia korjauksia ja hiomisia, joita kehittäjät ovat halunneet peliinsä tuoda.

Päivitys kello 8.07: Ohessa päivitystä esittelevä video. Itse päivitys on määrä nähdä vuorokauden sisällä.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa