Tällainen se nyt on: Life is Strange 2 paljastettiin kunnollisesti

Life is Strange 2:n virallinen paljastusta on tapahtunut ja peli vaikuttaisi olevan ainakin tarinaltaan hyvin erilainen kuin ensimmäinen osa.

20.8.2018 21:43

Dontnod ja Square Enix ovat paljastaneet vihdoin kunnollisesti Life is Strange 2:n. Syyskuun 27. päivä starttaavaa seikkailupeliä tähdittävät odotetusti täysin uudet hahmot täysin uudenlaisen tilanteen keskellä.

Pelattavana päähenkilönä Life is Strange 2 esittelee 16-vuotiaan Seanin, joka yhdessä yhdeksänvuotiaan pikkuveljensä kanssa joutuu lähtemään pakoon kodistaan Seattlesta sattuneiden ikävien tapahtumien johdosta. Suunnitelmana Seanilla olisi viedä veljensä Meksikoon sukunsa juurille, mutta luonnollisestikaan matka ei ole mikään yksinkertainen.

Kuten arvata saattaa, on jatko-osan eräs tärkeimpiä teemoja veljeys. Ajankelaaminen ei näytä sekään enää palaavan, vaan keskiössä on kokonaan uudenlainen voima, josta on toistaiseksi enemmän vasta kiusoiteltu kunnollisen paljastuksen sijasta. Dontnod edelleen myös muistuttaa siitä, että aiemmin kesällä ilmaiseksi julkaistulla The Awesome Adventures of Captain Spirit -pelillä on kytköksensä uuteen seikkailuun.

Kaiken kaikkiaan Life is Strange 2 on viiden episodin mittainen. Peli on tulossa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle.

Lähde: Life is Strange (Tumblr)

Lisää luettavaa