Suosittu verkkoräiskintä Rainbow Six Siege kääntyy mobiililaitteille

Ubisoft paljasti Rainbow Six Mobilen, jota työstetään myös Helsingistä käsin.

6.4.2022 05:34

Ubisoft on paljastanut uuden Rainbow Six -mobiiliverkkopelin. Sitä kehittää Ubisoft Montrealin johdolla lauma ranskalaisjätin studioita, mukaan lukien Helsingissä majaansa pitävä RedLynx.

Rainbow Six Mobile sovittaa suositun Rainbow Six Siege -verkkoräiskintäpelin mobiililaitteille sopivaan muotoon. Mukana on joukko Siegestä tuttuja operaattorihahmoja ja karttoja, jotka saavat hienosäätöä mobiiliversiota silmällä pitäen. Kartat ovat kuitenkin alkuperäisten versioidensa tapaan tuhottavissa, vaikka myös rakenteiden tuhoutumista on hienosäädetty Rainbow Six Mobileen. Lisäksi Rainbow Six Mobilen kerrotaan hienosäätävän pelikokemusta pidentämällä tappoihin vaadittavaa aikaa ja hillitsemällä rekyyliä, jotta peli olisi hieman helpommin lähestyttävä mobiilipelaajille.

Ubisoftin mukaan Rainbow Six Mobile edustaa koko Rainbow Six -brändiä mobiililaitteilla. Pelin kerrotaankin laajentuvan joskus tulevaisuudessa myös Rainbow Six Siegeen pohjautuvan sisällön ulkopuolelle. Pelitalo ei kuitenkaan kerro tarkemmin, millaista sisältöä tämä voisi tarkoittaa.

Rainbow Six Mobilen julkaisuajankohdasta ei vielä tällä hetkellä ole tietoa. Mobiiliräiskinnän testaamisesta kiinnostuneet pelaajat voivat kuitenkin ilmoittautua mukaan ennakkotesteihin pelin verkkosivuilla.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa