Sukupolvi vaihtuu mutta pulmailu jatkuu – uusi Layton-peli saapuu kesällä

Uusi Layton-pulmapelisarjan osa Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaire's Conspiracy saapuu kesällä.

14.4.2017 21:16

Professori Laytonin seikkailut on periaatteessa jo seikkailtu, mutta se ei tarkoita, etteikö Layton-pulmapelisarja voisi vielä jatkua. Heinäkuun 20. päivä Android- ja iOS-laitteilla maailmanlaajuisen julkaisun on saamassa nyt Layton’s Mystery Journey: Katrielle and the Millionaire’s Conspiracy, jossa pääosassa nähdään Layton-proffan tytär Katrielle.

Myös Lady Layton -nimellä tunnettu uusi peli vaikuttaisi seuraavan tyylillisesti Professor Layton -pääsarjan pelien jalanjälkiä. Odotettavissa näyttäisi olevan siis taas runsaasti kosketusnäyttöpohjaisia pähkinöitä ratkaistavaksi. Tämä ei ole ollut aina täysi itsestäänselvyys, sillä viitisen vuotta sitten mobiililaitteilla nähtiin myös sarjaan pohjautuva Layton Brothers -peli, jolla tuntui olevan paikoin enemmän yhteistä Ace Attorney -peleistä tutun rikostutkinnan kanssa.

Japanissa Layton’s Mystery Journeyn hinnaksi on mobiililaitteilla muodostumassa 1 900 jeniä (n. 17 euroa), minkä lisäksi se sisältää myös mikromaksuja. Japanissa pelistä julkaistaan samaan aikaan lisäksi 4 800 jenin hintainen versio 3DS:lle. 3DS-version on ilmeisesti myöhempänä ajankohtana tarkoitus tulla länteenkin asti.

Lähde: Level-5

Lisää luettavaa