Star Wars -pelejä pukkaa nyt joka tuutista – Uncharted-konkari palaa avaruusoopperan pariin

Amy Hennig ja Skydance New Media työstävät parhaillaan myös Marvel-peliä.

20.4.2022 07:07

Uncharted-sarjan entinen luova johtaja Amy Hennig pääsee kuin pääseekin vielä luomaan oman Tähtien sota -pelinsä. Lucasfilm Games sekä Hennigin nykyinen pelistudio Skydance New Media ovat ilmoittaneet, että osapuolet ovat luomassa parhaillaan Tähtien sota -universumiin pohjautuvaa ”rikkaan elokuvamaista toimintaseikkailupeliä”.

– Olen usein kuvaillut, kuinka Tähtien sodan näkeminen vuonna 1977 käytännössä uudelleenohjelmoi 12-vuotiaat aivoni muovaten luovaa elämääni ja tulevaisuuttani pysyvästi. Olen iloinen saadessani työskennellä jälleen Lucasfilm Gamesin kanssa kertoakseni interaktiivisia tarinoita galaksissa, jota rakastan, Hennig kuvailee virallisessa lehdistötiedotteessa.

Tarkoituksena pelin olisi kertoa oma alkuperäinen Tähtien sota -tarinansa. Juuri muita yksityiskohtia hankkeesta ei toistaiseksi ole vielä paljastettu.

Hennig on jo kertaalleen aiemmin päässyt työskentelemään Tähtien sodan parissa, joskaan tuolloin projekti ei päässyt loppuun asti. Tuolloin tarkoituksena oli luoda EA:n Visceral Gamesin riveissä koodinimellä Ragtag tunnettua Star Wars -peliä, mutta homma kaatui lopulta Visceralin sulkeutumiseen.

Aiemmin Hennig ja Skydance New Media ovat vahvistaneet luovansa peliä myös Marvel-sarjakuviin pohjautuen. Myöskään kyseisestä hankkeesta ei ole tähän mennessä nähty tai kuultu juuri mitään julkistusta kummempaa.

Muita tällä hetkellä tiedossa olevia Tähtien sota -projekteja ovat muun muassa Quantic Dreamin Star Wars Eclipse, The Division -luoja Massive Entertainmentilla kehitteillä oleva mysteeripeli sekä Respawn Entertainmentilla tekeillä oleva strategiapeli, räiskintäpeli ja Jedi: Fallen Orderin jatko-osa.

Lähde: Skydance New Media

Lisää luettavaa