Hideo Kojimaa inspiroinut aito ja alkuperäinen Snake oli tehdä pelidebyyttinsä viime vuosikymmenellä. Namco oli ilmoittanut vuonna 2003 tekevänsä elokuvahahmoon pohjautuvan pelin, joka oli tarkoitus saapua kauppoihin vuoden 2005 lopussa. Sitä ei kuitenkaan koskaan tehty valmiiksi.

Kyseinen peli oli nimeltään Snake Plissken’s Escape, jonka päähahmo Snake Plissken on elokuvakansalle tuttu kulttiohjaaja John Carpenterin upeasta scifi-toimintaelokuvasta Escape from New York (1981) ja sen koomisesta jatko-osasta Escape from L.A. (1996). Snakea niissä näyttelee ikimuistoisesti Kurt Russell, joka olisi antanut myös peliin äänensä. Lisäksi Carpenter ja hänen edesmennyt tärkeä tuottajakumppaninsa Debra Hill olivat antaneet projektille suostumuksensa.

Snake Plissken’s Escapea työsti Namcon sisäinen studio, joka oli aiemmin tehnyt pelit Dead to Rights ja Kill Switch. Nyt pelin alkuperäinen tekijä on ladannut nettiin videon, josta näkee keskeneräistä tarjontaa. Tulossa olisi ollut ainakin tulitaisteluita, hiiviskelyä ja lähikamppailua. Videon näkee tästä.

 

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa