GSC Game Worldin kulttimainetta nauttiva räiskintäpelisarja S.T.A.L.K.E.R. on saatavilla ensimmäistä kertaa myös konsoleilla.

Yllättäen eilen osana Xboxin Partner Preview -tapahtumaa paljastettu S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy koostaa kolme peliä yhteen pakettiin. Kokoelma sovittaa alkuperäiset pelit konsoleille pienillä uudistuksilla varustettuna.

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chornobylin, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Skyn ja S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyatin sisältävä trilogiapaketti lisää peleihin paremman ohjaintuen ja peliohjaimille suunnitellun käyttöliittymän. Myös pelien visuaaliseen ilmeeseen on tehty parannuksia ja niihin on lisätty saavutukset pelaajien kerättäväksi.

Legends of the Zone Trilogy on saatavilla nyt Xbox One- ja PS4-versioina. Kokoelman pelit toimivat myös Xbox Series X/S:llä ja PS5:llä ja GSC Game World aikoo julkaista myöhemmin tänä vuonna myös nykykonsoleille suunnatun päivityksen, joka sisältää lisää grafiikkauudistuksia. Luvassa on tämän vuoden aikana myös tuki pelaajien kehittämille modeille mod.io-palvelun kautta.


Lähde: Xbox

Lisää luettavaa