Romuralli Destruction AllStarsin uudet suunnitelmat paljastuivat – tulossa kausipassit, kilpailullinen pelitila ja paljon muuta

Kehittäjä Lucid Games valotti PS5:n Destruction AllStarsin loppuvuoden suunnitelmia.

18.3.2021 11:21

Destruction AllStarsin julkaisusta on yli kuukausi, ja kehittäjä Lucid Games yhteisöpäällikkö George Rule on juuri paljastanut PlayStationin blogissa romurallin jatkosuunnitelmat  loppuvuodelle.

Ilmoitus pitää sisällään tietoa ensimmäisestä kolmesta kaudesta, uudesta taistelupassista, neljän joukkueen kilpailutilasta ja reilusti kiusoittelua siitä, mitä tulevina kuukausina on odotettavissa.

Destruction AllStarsin pitkän aikavälin suunnitelmista merkittävin on kausijärjestelmän lanseeraaminen. Kolme ensimmäistä kautta käynnistyvät huhtikuussa ja kestävät kukin kolme kuukautta kerrallaan. Kausi 1: Hotshots aloittelee kilpailullisen Blitz-pelitilan kanssa, jossa hypätään neljän kolmen hengen joukkueen toimintaan. 

Ensimmäisen kauden mukana saapuu taistelupassi. Tarjolla on sekä ilmainen että premium-taso, jotka sisältävät pelikosmetiikkaa ja muita kausiluonteisia herkkuja. Yksinpeli saa myös valokuvatilan. Pelin tarinan tulevaisuudesta ei ole vielä paljoa tietoa tarjolla. Etenemissuunnitelma kuitenkin näyttää hahmosiluetin, joka kiusoittelee ensimmäistä uutta AllStaria. 

PlayStation Plus -tilaajilla on vielä aikaa lunastaa peli ilmaiseksi PS5:lle, ennen kuin se poistuu palvelusta huhtikuussa.

Pelaaja-lehti haastatteli Destruction AllStarsin tekijöitä eli Lucid Gamesin peliohjaaja Colin Berryä ja XDEVin vanhempaa tuottajaa John McLaughlinia helmikuussa. Koko jutun voi lukea täältä.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa