Rockstar paljasti Red Dead Onlinen – tulossa hieman Red Dead Redemption 2:n julkaisun jälkeen

Red Dead Redemption 2:n verkkopuolesta on ryhdytty viimein hieman puhumaan.

19.9.2018 18:08

Rockstar Games on jakanut ensimmäisiä yksityiskohtia koskien Red Dead Redemption 2:n moninpelipuolta. Grand Theft Autolta otettuun malliin pelin verkko-osuutta kutsutaan Red Dead Onlineksi, ja sen luvataan yhdistävän tarinankerrontaa sekä kilpailullisia että yhteistyövetoisia pelielementtejä.

Rockstarin mukaan Red Dead Online on alkuperäisenRed Dead Redemptionin moninpelin eräänlainen evoluutio, joskin selkeimmin se tuntuu muistuttavan tällä hetkellä Grand Theft Auto Onlinea. Mukaan Red Dead Onlineen voi siis hypätä niin kaverin kanssa kuin yksinkin, ja odotettavissa on jatkuvalla syötöllä peliä laajentavia ja viilaavia päivityksiä. Pohjansa verkkopuoli ottaa tietysti mekaniikkoineen kaikkineen pääpeliltä..

Aivan heti Red Dead Redemption 2:n julkaisussa Red Dead Onlineen ei päästä kuitenkaan käsiksi. Suunnitelmana Rockstarilla on avata verkkoseikkailut marraskuussa, jolloin moninpelipuoli on yhä vasta julkisessa betavaiheessa. Kehittäjät myöntävätkin jo heti suoraan, että aluksi moninpelikokemus saattaa olla hyvinkin epävakaa pelin koon ja pelaajamäärien johdosta.

IGN-sivuston saaman haastattelun mukaan Red Dead Online ei ole korvaamassa GTA Onlinea, vaan myös siihen on yhä suunnitelmissa päivityksiä aina hamaan tulevaisuuteen asti. Kokonaisuudessaan IGN.n haastattelun löytää tästä

Red Dead Redemption 2 julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 26. lokakuuta.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa