Rainbow Six Siegelle ei suunnitelmissa jatkoa – saapunee sellaisenaan todennäköisesti myös seuraavalle konsolisukupolvelle

Ubisoft näyttäisi jatkavan Rainbow Six Siegen parissa myös seuraavan konsolisukupolven kohdalla.

3.6.2019 07:50

Ubisoft on paljastanut, ettei yhtiöllä ole vieläkään suunnitelmissa tuoda suositulle Rainbow Six Siegelle jatkoa ja että peli nähdään todennäköisesti sellaisenaan myös seuraavan sukupolven konsoleilla.

Rainbow Six -brändivastaava Alexandre Remy kertoi studion aikeista taannoisessa haastattelussa. Hänen mukaansa kehittäjät pyrkivät ajattelemaan seuraavan sukupolven konsoleita vain tehokkaimpina tietokoneina kokonaan uusien alustojen sijaan.

– Syy tähän on siinä, ettemme halua jakaa yhteisöämme eri alustojen välillä. Ideaalisessa tulevaisuudessa haluaisimme kaikkien alustojen pelaajat pelaavan keskenään. Lähestymme seuraavaa sukupolvea tällä ajatuksella, Remy kertoo.

Ubisoftille jo vuonna 2015 julkaistu Rainbow Six Siege on ollut menestys, jota kehittäjät ovat päivittäneet säännöllisesti. Pelin neljäs sisällön täytteinen vuosi käynnistettiin hiljattain, joten luvassa on taas uusia karttoja, hahmoluokkia ja tasapainopäivityksiä peliin.

Lähde: Daily Star

Lisää luettavaa