PS5:n Horizon Forbidden West saapuu myös PS4:lle – päivittyy ilmaiseksi uudelle sukupolvelle

Kolme PS5:lle vahvistettua peliä saapuu myös PS4:lle.

17.9.2020 12:29

PlayStation 5:n lippulaivapeliksikin tituleerattu Horizon Forbidden West saapuu myös PlayStation 4:lle, Sony vahvisti PS5 Showcase -lähetyksensä yhteydessä. Tulevista PS5-peleistä PS4:lle saapuvat myös Sackboy: A Big Adventure sekä hetki sitten raportoitu Spider-Man: Miles Morales.

Vaikka Sonyn mukaan kaikki kolme peliä on kehitetty PlayStation 5:tä ja sen ominaisuuksia silmällä pitäen, pelijätti halusi huomioida pelaajat, jotka siirtyvät uuden konsolisukupolven kelkkaan hieman myöhemmin. Jokainen mainituista peleistä ilmestyy lupailujen mukaan samanaikaiseti molemmilla alustoilla.

Horizon Forbidden Westin, Spider-Man: Miles Moralesin ja Sackboy: A Big Adventuren PlayStation 4 -versioiden ostajille luvataan myös ilmaista päivitystä PS5-versioihin. Digitaalisten PS4-versioden hankkijat voivat ladata peleihin ilmaisen PS5-päivityksen, kun taas fyysiset PS4-versiot sisältävät päivityksen itse levyllä.

Horizon Forbidden Westillä ei ole vielä julkaisuajankohtaa, mutta Spider-Man ja Sackboy saapuvat molemmille alustoille PS5:n julkaisupäivänä 19. marraskuuta.

Lähde: PlayStation.Blog

Lisää luettavaa