PlatinumGamesin Astral Chainista saatiin uutta pelikuvaa, Bayonetta 3 loisti poissaolollaan

Nintendon ja PlatinumGamesin uudesta Astral Chain -toimintamätkeestä saatiin uusi traileri. Bayonetta 3 loisti poissaolollaan.

11.6.2019 20:07

Japanilaisten toimintapelien pioneeristudio PlatinumGames esitteli uuden trailerin Astral Chain -pelistään. Nintendon E3-lähetyksessä vahvistettiin samalla, että Switch-peli on yhä aikataulussaan ja saapuu suunnitellusti 30. elokuuta 2019.

Uudella trailerilla nähdään runsaasti toiminnantäyteistä pelikuvaa futuristisessa kaupungissa, johon  toisesta ulottuvuudesta saapuneet olennot ovat hyökänneet. Astral Chainin taistelujärjestelmä pyörii oman hahmon ja tätä avustavan Legion-robottihaarniskan ympärillä, joita pelaaja ohjaa samanaikaisesti. Peli sisältääkin useampia erilaisia erikoiskykyjä taitavia Legioneja, joita voi jopa vaihtaa lennosta kahinoinnin aikana.

Astral Chain ei kuitenkaan keskity pelkkään toimintaan, vaan kaupungin kuvaillaan olevan täynnä asukkaita ja rikosepäiltyjä, joita poliisina toimivan pelaajan on jäljitettävä. Legionien erikoiskykyjä hyödynnetään myös tutkimustyössä sekä ympäristöpulmissa.

Kun peli paljastettiin alkuvuodesta, sen ohjaajaksi ilmoitettiin NieR: Automata -suunnittelija Takahisa Taura ja hahmosuunnitelijaksi manga-taiteilija Masakazu Katsura. Sitä kehitetään myös Bayonetta-, Devil May Cry– ja Resident Evil 2 -ohjaaja Hideki Kamiyan valvovan silmän alla.

PlatinumGamesin toisesta odotetusta Switch-pelistä, Bayonetta 3:sta, ei E3-tilaisuudessa puhuttu sanallakaan. Sekä Astral Chainin että Bayonetta 3:n julkaisijana toimii itse Nintendo.

Lisää luettavaa