Phoenix Wright jakaa kesällä oikeutta Japanissa

Nintendo 3DS:n ensimmäinen Ace Attorney -peli sai julkaisupäivän Japanissa.

18.4.2013 10:29

Oikeussalidraama Ace Attorney 5 saapuu kesäksi Japaniin. Sarjaa kehittävä Capcom on vahvistanut, että kulttisuosiosta nauttiva lakiseikkailu julkaistaan nousevan auringon maassa 25. heinäkuuta. Pelin japanilaiset ennakkotilaajat saavat ilmaisena lisäsisältönä uusia pukuja hahmoille.

Ace Attorney 5 on ensimmäinen Nintendo 3DS:lle kehitetty Ace Attorney -peli, joka samalla hylkää sarjan perinteikkään kaksiulotteisen ilmeen 3D-kuorrutuksen vuoksi. Sarjan päätähdeksi palaa kolmen ensimmäisen osan ässäjuristi Phoenix Wright, joka nähtiin lähinnä sivuhahmona sarjan neljännessä osassa Apollo Justice – Ace Attorneyssa. Myös Apollo on mukana kuvioissa uutuuspelissä uuden ilmeen kera.

Viidennessä osassa nähdään myös uusi tummanpuhuva syyttäjä, joka ennakkotietojen perusteella toimii virassaan murhasyytteestä huolimatta.

Pelille ei ole toistaiseksi kerrottu länsimaista julkaisupäivää, mutta Capcom on vahvistanut lokalisoivansa Ace Attorney 5:n täkäläisiä markkinoita varten. Tämä siitäkin huolimatta, että sarjan edellinen spinoff-osa Miles Edgeworth: Ace Attorney Investigation 2 ei koskaan nähnyt päivänvaloa lännessä.

Lähde: CVG // Siliconera

Lisää luettavaa