Pelistriimauspalvelu PlayStation Now muuttui enemmän Xbox Game Passin kaltaiseksi – Suomi-julkaisu puuttuu silti edelleen

PlayStation Now ja Xbox Game Pass muistuttavat nyt aina vain enemmän toisiaan.

22.9.2018 14:02

Sonyn Netflix-tyylinen pelipalvelu PlayStation Now ei toimi enää pelkästään vain suoratoiston voimalla. Syyskuun aikana palvelun käyttäjille tuodaan aalloittain käyttöön mahdollisuus ladata Now’n valikoimista löytyviä pelejä pelattavaksi suoraan myös PlayStation 4:n kovalevyltä, mikä tekee siitä siis aina vain enemmän Xbox Game Passin kaltaisen.

Lataamista tukevat palvelun PS4- ja PS2 Classic -pelit, kunhan hallussa on vain voimassa oleva PlayStation Now -tilaus. Tilauksien rauetessa Now-pelejä ei voi enää pelata ellei tilausta tietenkään uusi jossain vaiheessa. Ladattujen Now-pelien pelaaminen ei vaadi sentään jatkuvaa nettiyhteyttä, joskin pelit lukittuvat kyllä käytöstä, jos nettiin ei ole ollut yhteydessä viikkoon.

Niin kuin PlayStation Now -peleissä tähänkin asti, eivät palvelun kautta hankitut pelit vaadi Plus-jäsenyyttä nettipelaamiseen.

Suomesta käsin PlayStation Now’ssa on edelleen kyllä se nihkeä yksityiskohta, ettei se ole vieläkään virallisesti saatavilla täällä. Euroopassa palvelu on tuotu tähän mennessä vain Britteihin, Saksaan, Ranskaan, Belgiaan, Alankomaihin, Irlantiin, Itävaltaan ja Sveitsiin.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa