Pelaajan uutuuskirjan joukkorahoituskampanjan viimeinen viikko käynnistyi – kovakantinen kirja vain kampanjan kautta!

Pelaajan uuden kirjan joukkorahoituskampanja alkaa olla loppusuoralla. Tue nyt ja varmista itsellesi vaikkapa kirjan kovakantinen versio!

7.1.2019 10:19

Pelaajan uuden Tiesitkö?-kirjaprojektin joukkorahoituskampanjan viimeinen viikko lähti käyntiin. Vielä ehtii siis mukaan tukemaan!

Mikäli haluat varmistaa itsellesi kirjan kovakantisen version, se onnistuu ainoastaan tukemalla kirjaa Mesenaatti-kampanjan kautta. Myöhemmin myyntiin tulevat versiot ovat pehmeäkantisia.

Tiesitkö? Pelimaailman ilmiöitä, taustoja ja salaisuuksia  on saavuttanut jo minimirahoituksensa, eli kirja on toteutumassa, mutta varsinaiseen päätavoitteeseen on vielä jonkin verran matkaa. Pelaajan toimitus kiittääkin kampanjaan jo osallistuneita mesenaatteja tuestaan ja luottamuksestaan!

Kirja raottaa verhoa pelimaailman kulissien taakse ja tuo sen vähemmän tunnettuja salaisuuksia lukijoidensa tietouteen. Eepos tulee kätkemään sisäänsä 144 sivun edestä pääosin juuri kirjaa varten kynäiltyjä artikkeleita videopeleistä ja ilmiöistä niiden takana.

Tule mukaan ja tue Pelaajan uutta kirjaprojektia täällä!

Lisää luettavaa